Nyheter

Syyskokous 2022

(Briefly in English at the end)

Hyvä Permakulttuuriyhdistyksen jäsen,

Syksy on alkanut, sato alkaa olla korjattu ja kohta on yhdistyksen syyskokouksen aika. Syyskokous on lauantaina 5.11. klo 13:00-17:00 Karkun Työväentalolla Sastamalassa. Toivotamme tervetulleeksi kaikki jäsenet.

Poimintoja pohjoismaisesta permakulttuurista – Pohjoismainen permakulttuurifestivaali 2022

Oletko koskaan käynyt Pohjoismaisilla permakulttuurifestivaaleilla? Jos et, niin tästä saat inspiraatiota:

Elokuussa 2022 Pohjoismainen permakulttuurifestivaali pidettiin toista kertaa Suomessa. Tapahtumapaikkoina olivat Kurjen ekokylä ja Rautialan juhlatalo Vesilahdella, lähellä Tamperetta. Torstaina osa porukasta saapui jo paikalle pitämään nyyttikestit, joihin he toivat kodeistaan ruokaa jaettavaksi muiden kanssa. Mitä ruoan ja keskusteluiden juhlaa.

Viimeiset päivät hankkia liput permakulttuurifestareille!

Päivitys: Lipunmyynti on päättynyt! Voit kysellä lippuja Facebook-tapahtumastamme, jos joku lipun hankkinut joutuukin perumaan tulonsa. Lippuja ei ole myytävänä "ovella"!

Pohjoismaisen permakulttuurifestarin valmisteluloppukiri on meneillään ja odotettu ohjelma-aikataulukin alkaa olla valmis! Nyt ei ole enää mitään esteitä lipun hankintaan, ja se kannattaakin hankkia pian, sillä lippukauppa sulkeutuu 21.7!

Kevätkokous 2022

(for English please open the full content) Tervetuloa Karjalohjalle Suomen permakulttuuriyhdistyksen kevättapaamiseen! Ohjelmassa on luvassa eri työskentelypiirien tapaamiset, joihin kaikki ovat tervetulleita tutustumaan yhdistyksen toimintaan. Piireihin voi kuulua kuka tahansa jäsen, ja niihin voi sitoutua niin paljon tai vähän kuin haluaa. Virallisen yhdistyksen kevätkokouksen ja lounaan jälkeen paikallinen metsänhoitaja Jussi Saarinen puhuu jatkuvan kasvatuksen metsänhoidosta, jonka jälkeen siirrymme Iso-orvokkiniityn permakulttuuritilalle. Tilalla pidetään esittelykierros, jonka aikana tila myös LAND-arvioidaan. Pidämme siellä myös taimienvaihtoa, ota siis taimia mukaan! Tervetuloa!

Nordic Permaculture Festival - liput myynnissä nyt!

Olethan huomannut, että Suomen permakulttuuriyhdistys järjestää yhdessä Kurjen ekokylän kanssa Nordic Permaculture Festivalin, eli pohjoismaiset permakulttuurifestarit elokuussa, 4.-7.8. Vesilahdella? Nordic Permaculture Festival on pohjoismaissa kiertävä, vuosittain (vuodesta 2011) järjestettävä permakulttuurin ja kestävän elämäntavan festivaali, joka saapuu nyt toista kertaa Suomeen ja kerää kokoon lähemmäs parisataa permakulttuurin ystävää Suomesta, muista Pohjoismaista ja Baltiasta.

PermaPuheet vol2 & Ihan Pihalla!

Suomen permakulttuuriyhdistys järjestää tänäkin keväänä sarjan verkkoluentoja ja keskustelutilaisuuksia: PermaPuheet vol 2 & Ihan Pihalla! PermaPuheet ovat ennemminkin esityksiä/luentoja ja Ihan Pihalla! -sessiot interaktiivisia keskustelu- ja kyselytilaisuuksia. Tule kuulolle, oppimaan, keskustelemaan!